CONDICIONS DE COMPRA

CONDICIONS D’ENVIAMENT

VOLTADORA utilitza stock sempre disponible a la botiga o magatzem. D’aquesta manera, podem garantir terminis d’entrega, a més d’informar-te sobre el seu estat. Si la comanda es realitza abans de les 17 h, la preparem immediatament, l’expedim i t’assegurem l’entrega al dia següent (48-72 hores).

Quan portis a terme la teva comanda, indica de forma clara la teva adreça. Si l’entrega requereix cap consideració especial (persona de contacte, horari matí o tarda, etc.), indica-ho a l’apartat d’observacions. Les farem constar per facilitar l’entrega de SEUR.

Pots consultar en tot moment l’estat de la comanda pots consultar per telèfon o email. En cas qualsevol incidència, ho indicarem allà i posarem tots els mitjans al nostre abast per solucionar el problema tan aviat com sigui possible.

COMANDES ESPECIALS

De vegades, no tenim totes les talles o colors d’un producte. Aleshores, pots demanar que t’informem quan estigui disponible allò que t’interessa. Tan bon punt entri el stock al nostre magatzem, t’enviarem un e-mail que confirmi la seva disponibilitat.

GARANTIA

En cas de producte defectuós, VOLTADORA es compromet a reparar-lo. Aquesta garantia és vàlida en un termini de dos anys des del moment del lliurament. L’usuari haurà d’informar al venedor de la falta de conformitat en el termini de 2 mesos des que va tenir coneixement d’ella.

GARANTIA DE DEVOLUCIÓ

A VOLTADORA volem brindar-te el millor servei i oferir-te una compra còmoda, segura i de qualitat. Per això, optem per una política de devolucions senzilla, sense preguntes i que sempre et beneficiï.

Recorda que disposes de 30 dies a partir del moment de recepció del producte per bescanviar-lo. Si no estàs satisfet amb la teva elecció, no s’ajusta a les teves expectatives o no és de la teva talla, posa’t en contacte amb nosaltres i solucionarem el teu problema.